Belambra

Om

Belambra

Vårt åtagande: en garanterat lyckad semester.

Vår målsättning: din tillfredsställelse

1- FRANKRIKES VACKRASTE PLATSER

I hjärtat av en palmdunge i Borgo på Korsika, i en stor pinjeskog i Landes, i backen i Tignes eller vid vattnet på den Franska rivieran ...

Vi var först på plats, det är därför som vi lyckats få bästa läge för våra 58 klubbar på Frankrikes främsta destinationer med rik och välbevarad natur.

2- BEKVÄMT OCH TREVLIGT BOENDE

Belambras kvalitetskrav garanterar att du får ett välkomnande boende med fin design på trevliga semesterorter.
Färger, utrymmen, material; allt har utformats för att ge de bästa förutsättningarna för din vistelse i våra tre kategorier av boende:

VIP, Privilège eller confort.

På Belambra kan du vara säker på att du kommer att få en bekväm inkvartering som utformats för ditt välbefinnande.

3- Varierade, lokala och smakrika bufféer

Fria, välsmakande bufféer som tillagats med passion och omsorg av våra kockar som är utbildade på Paul Bocuse Institute. Vi tillgodoser alla förväntningar och garanterar regionala specialiteter, gourmetmenyer, varierade och allsidiga rätter som lagas på plats, kopiösa frukostar.

4- Semester ”à la carte”: Hotellservice, sportaktiviteter, underhållning, barnklubbar...

Det enda vi önskar är att din semester blir riktigt lyckad. Belambra erbjuder därför många olika sportaktiviteter att välja bland, barnklubbar – från 3 månader till 17 år – som drivs av erfarna och utbildade animatörer i önskad rytm men även underhållning för alla på kvällen, pokerturneringar, nattklubb, uppträdanden...